Saturday, 12 November 2011

BeLajar seLagi Mampu

assalamualaikummmm dear friend....;)



menuntut ilmu biarlah sampai ke negeri china., haha kata2 tu yg bgi aku smngat tuk study ..actually aku dh give up study dlu..tpi bila pikiaq balik ..smpay bila aku nk mcm ni ..nnti nk keja apa..owg len leh brjaya kenapa x aku....agi pon kjayaan yg aku cri bukan tuk aku ja..tpi tuk parent aku yg brharap aku dpt kjayaan satu ari nnti.ni la time nk bgi ibu bapa kita tersenyum atas kejayaan kita...go..go...x dak istilah penat tuk tuntut ilmu ni...agi pon jdi manusia brilmu ni msyarakat len akan respect kita an...owg nk tipu pon susah...target aku nk abih diploma in busness kt uitm merbok ni..pas ni bru la fikir nk smbung mana or nk keja..ala ...mmang future kita masa depam kita trletak pada takdir...tpi we must strive tp be a successful it..usaha tu kena ada la skit..bru leh brjaya....Tuhan akan tolong hambanya skiranya hambanya brusaha dan kejar pa yg diinginkan.nk study pon kena la rilek..ada timetable waktu bljar waktu main kan...sapa yg usaha dia yang berjaya...apa aku leh kata yg bgi smngat skit ialah **STUDY BIAR LEPAK RESULT MESTI GEMPAK !!** haha..kalu korang gagal sekali pon ingat ...(JANGAN KATAKAN KEGAGALAN ITU SATU KESILAPAN..KATAKAN KEGAGALAN ITU ADALAH PENGAJARAN DLM HIDUP ;) ..insyallah kita akn brjaya....

No comments:

Post a Comment